Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Bunyols per tothom

 

Hem revisitat aquest clàssic de la Quaresma per fer una variació apta per als intolerants a la lactosa.

 

Bunyols de vent cremosos sense lactosa

Els bunyols de Quaresma són un dels grans clàssics d’aquesta època de l’any, i no poden faltar a taula. En aquesta recepta, us proposem una recepta apta per a intolerants a la lactosa, per tal que tothom pugui gaudir d’aquesta delícia.

 

 

Massa de bunyols

  • 240 g farina de blat
  • 5 g sal
  • 300 g aigua o llet
  • 120 g mantega
  • 8-9 ous L
  • 340 g crema pastissera
  • c/s sucre i canyella

Crema pastissera (sense lactosa o normal)

  • 250 g llet vegetal (o normal)
  • 1/2 pell de llimona
  • 1/2 pell de taronja
  • 1 branca canyella
  • 60 g sucre
  • 2 rovells d’ou
  • 20 g midó de blat de moro
     
  1. Disoldre la mantega en aigua amb sal, afegir la farina i remoure. Batre amb pala a velocitat baixa.

     

  2. Incorporar els ous un a un, afegir la crema pastissera i batre. Tapar amb paper film a pell i refredar.

     

  3. Fregir els bunyols amb oli vegetal a 170°C–180°C. Deixar-los escórrer i ruixar amb anís (opcional)

     

  4. Emplenar amb crema, Nutella o compota i arrebossar amb una barreja de sucre i canyella.

Recepta patrocinada per: