Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El Gremi signa un acord amb Sant Joan de Déu i anima les fleques a col·laborar

El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona ha anunciat que s’ha constituït en Entitat Col·laboradora de l’Obra Social Sant Joan de Déu. Aquesta decisió s’emmarca dins de les accions de responsabilitat social en les que intervé l’ens gremial.

En el marc d’aquesta contribució també hi ha la possibilitat que les fleques puguin d’adherir-se a partir de petites aportacions econòmiques que contribuiran a la participació amb els programes d’acompanyament a persones en situació vulnerable, recerca biomèdica i cooperació internacional que es desenvolupen des dels seus hospitals, serveis sociosanitaris i serveis socials.

D’aquesta manera, a partir de 25 euros mensuals, les fleques participants rebran un distintiu renovable anualment en format físic per posar al vidre i en format digital per a les xarxes socials. A més a més, s’incorporaran a la base de dades de Sant Joan de Déu de comerços solidaris, rebent el seu butlletí i la memòria anual. Així mateix, obtindran un certificat de donació a nom de l’empresa per poder obtenir els beneficis fiscals corresponents (recuperant un 35% de la donació a l’Impost de Societats).

Es pot consultar tota la informació detallada en aquest enllaç. Els interessats poden col·laborar omplint aquest formulari d’inscripció. Per a qualsevol consulta, es pot contactar directament amb la Mireia Creus, al correu electrònic campanyes@obrasocialsantjoandedeu.org.