Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El president de l’Agència FPCAT visita l’Escola Andreu Llargués

L’Escola de Flequers Andreu Llargués ha rebut aquesta setmana una nova visita per part d’un alt càrrec de l’àmbit polític i institucional. En aquesta ocasió, ha estat el torn de Fabian Mohedano, president executiu de l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya (FPCAT).

Mohedano ha estat acompanyat, en la seva visita a les instal·lacions del centre formatiu, pel president del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, Andreu Llargués; la vicepresidenta, Mònica Gregori, i el secretari general, Carles Cotonat, entre altres personalitats. Com a amfitrions, també han estat presents el director de l’Escola, Yohan Ferrant, i la subdirectora, Mari Cruz Barón.
El president de l’Agència FPCAT ha quedat meravellat per les instal·lacions de l’Escola i la qualitat de l’ensenyament que s’ofereix al centre formatiu. Cal destacar que l’Agència FPCAT és l’òrgan de direcció i coordinació dels serveis bàsics del sistema de formació i qualificació professionals i de gestió dels serveis que li són propis. Aquest ens és bàsic per a la gestió eficaç de la FP a Catalunya, ja que integra la Formació Professional Inicial (del sistema educatiu) i la Formació Professional per l’Ocupació (ocupacional i contínua).