Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Els ‘Espigas’ guanyen el Campionat Internacional ‘Bread In The City’ a SIGEP

La Selecció Espanyola de Fleca Artesana, coneguda popularment com l’equip dels ‘Espigas‘ s’ha proclamat vencedora del Campionat Internacional «Bread In The City», que ha tingut lloc a la localitat italiana de Rímini, en el marc de la fira SIGEP.

L’equip, capitanejat per José Roldán amb l’assistència de Jesús Sánchez, i compost per Daniel Flecha i Samuel Suárez, s’ha emportat la victòria per davant dels amfitrions, Itàlia, i de la Xina, en una exigent competició en la qual han pres part 9 països. A més, el combinat nacional s’ha adjudicat també el premi especial a la Millor Presentació.

Roldán, el forner espanyol amb millor palmarès internacional, ha declarat que «l’esforç que hem realitzat ha tingut el seu recompensa. Vull donar les gràcies a tota la gent que ens ha donat suport, que ha estat molta, i és un premi per a tota la fleca espanyola. La clau del triomf? Només hi ha una: Treball, treball i treball«, ha assegurat.

Aquest resultat millora el 4t lloc obtingut en la Copa d’Europa de Fleca celebrada a Nantes en 2021. «Es tracta d’un magnífic èxit, en un període en el qual el sector està sofrint la crisi més greu de la seva història. I ve a demostrar que la fleca artesana espanyola té més força que mai, i necessita el major suport possible per part del Govern, d’acord amb el seu gran reconeixement a nivell mundial«, ha valorat la patronal flequera CEOPPAN.