Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Els subcampions del Mondial du Pain mostraran els seus secrets a InterSICOP

El director de l’Escola de Flequers Andreu Llargués, Yohan Ferrant, acompanyat pels subcampions del darrer Mondial du Pain, Enric Badia i Marta San José, protagonitzarà el proper 21 de febrer a la fira InterSICOP una demostració organitzada per la Confederació Espanyola de Fleca, Pastisseria, Brioixeria i Afins (Ceoppan).

Sota el títol «Pans i brioixeria per al Mondial du Pain», l’equip subcampió d’aquesta prestigiosa competició explicaran, de 13.00 a 14.15 hores a IFEMA (Madrid) els secrets del seu gran resultat. D’aquesta manera, Ferrant, Badia i San José formen part de l’ambiciós planning de demostracions organitzat per Ceoppan, amb figures com els mestres flequers Manuel Flecha i Juanma Uribe o la Selecció Espanyola de Fleca Artesana (‘Espigas’).

Ferrant «és un dels grans professionals del món de les masses en l’actualitat, i està aportant saba nova dins deel nostre sector, apostant pel rigor i el coneixement en contacte amb els millors forners i pastissers nacionals i internacionals. El seu últim èxit el vam poder viure el mes d’octubre passat en la fira Serbotel de Nantes, ja que va dirigir al combinat espanyol enviat per a l’ocasió pel Gremi de Flequers de la Província de Barcelona amb l’objectiu de competir en el Mondial du Pain, amb el qual va aconseguir un magnífic segon lloc juntament amb Enric Badia i Marta San José», explica Ceoppan en la presentació de la demostració.