Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Èxit en la master class de “Fleca al natural”

Ha estat la primera Baking Master Class programada després de l’estiu

 

Els dies 12 i 13 de setembre s’ha celebrat a l’Escola de Flequers Andreu Llargués la master class programada de “Fleca al natural. Farines biològiques, pans 100% massa mare” de la mà del director Yohan Ferrant, que ha sigut tot un èxit.

Aquesta classe magistral de 10 hores de durada, distribuïdes en dues sessions, ha consistit a treballar amb preferments y amb massa mare de cultiu natural. El propòsit d’aquesta formació ha estat oferir les eines i coneixements necessàries per optimitzar de forma senzilla i pràctica tota la producció per tal d’obtenir un pa de massa mare excel·lent.

En el decurs de la formació, els assistents, han pogut conèixer les aportacions tècniques, nutricionals i la conservació d’aquest tipus de peces. Tan mateix, el prestigiós professorat, ha aportat els seus coneixements per que els alumnes comptin amb una millor comprensió sobre el valor afegit de les elaboracions y han pogut fer elaboracions amb farines biològiques moltes a la pedra com T80, sègol, integral, Khorasan o  espelta blanca, entre d’altres.