Recepta patrocinada per:

Frozen de taronja
Manel CortésIngredients
- 400 g puré de taronja
- 120 g rovells d'ou pasteuritzats
- 50 g sucre gra
- 10 g fulles de gelatina
- 250 g xocolata blanca
- 50 g mantega de cacau
- 200 g nata al 35% mg
Pasta sable
- 90 g sucre llustre
- 50 g dextrosa
- 350 g mantega punt pomada
- 80 g ametlla en pols
- 400 g farina de blat
- 50 g rovells d'ou pasteuritzat
- c/s colorant negre o carbó vegetal
Instruccions
- Encalentir el puré i remoure amb un batedor a 36 °C.
- Afegir la gelatina remullada i escorreguda i batre amb el batedor de mà
- Fondre el cacau i la xocolata, afegir a la barrejar. Reservar fins al seu ús.
- Barrejar sucre i rovells i batre a mà fins que espongi lleugerament.
- Barrejar els rovells muntats amb la nata i afegir la resta d’ingredients amb cura.
- Abocar a un marc enfundat amb film o un motlle d’uns 18mm d’alçada i deixar refredar en el congelador.
Procès operatiu de la pasta sable
- Barrejar sucre, ametlla i mantega en la batedora amb la pala de velocitat lenta, afegint l’ou a poc a poc.
- Barrejar farina i carbó vegetal i afegir.
- Deixar refredar embalat amb film.
Acabat
- Estirar la pasta en la laminadora a 2,5 mm de gruix i tallar peces de 7x7 cm.
- Enfornar a 170°C de 18’ a 20 ́.
- Decorar amb crispy de taronja
- Deixar refredar i pintar els quadrats de pasta sabre amb cacau diluït
- Tallar porcions de frozen de 5,5 cm i posar entre dues peces de pasta.
Notes
VALORS NUTRICIONALS PER 100G DE PRODUCTE CALCULAT PER A AQUESTA RECEPTA
- Valor energètic = 1.672 kJ - 400 Kcal
- Lípids = 28g
- Glúcids = 30,3 g
- Pròtids = 6,2 g
- Sal=0,2g
Al·lèrgens: conté gluten i fruits secs