Frozen de taronja

Recepta patrocinada per:

 

 

Frozen de taronja

Manel Cortés

Ingredients
  

  • 400 g puré de taronja
  • 120 g rovells d'ou pasteuritzats
  • 50 g sucre gra
  • 10 g fulles de gelatina
  • 250 g xocolata blanca
  • 50 g mantega de cacau
  • 200 g nata al 35% mg

Pasta sable

  • 90 g sucre llustre
  • 50 g dextrosa
  • 350 g mantega punt pomada
  • 80 g ametlla en pols
  • 400 g farina de blat
  • 50 g rovells d'ou pasteuritzat
  • c/s colorant negre o carbó vegetal

Instruccions
 

  • Encalentir el puré i remoure amb un batedor a 36 °C.
  • Afegir la gelatina remullada i escorreguda i batre amb el batedor de mà
  • Fondre el cacau i la xocolata, afegir a la barrejar. Reservar fins al seu ús.
  • Barrejar sucre i rovells i batre a mà fins que espongi lleugerament.
  • Barrejar els rovells muntats amb la nata i afegir la resta d’ingredients amb cura.
  • Abocar a un marc enfundat amb film o un motlle d’uns 18mm d’alçada i deixar refredar en el congelador.

Procès operatiu de la pasta sable

  • Barrejar sucre, ametlla i mantega en la batedora amb la pala de velocitat lenta, afegint l’ou a poc a poc.
  • Barrejar farina i carbó vegetal i afegir.
  • Deixar refredar embalat amb film.

Acabat

  • Estirar la pasta en la laminadora a 2,5 mm de gruix i tallar peces de 7x7 cm.
  • Enfornar a 170°C de 18’ a 20 ́.
  • Decorar amb crispy de taronja
  • Deixar refredar i pintar els quadrats de pasta sabre amb cacau diluït
  • Tallar porcions de frozen de 5,5 cm i posar entre dues peces de pasta.

Notes

VALORS NUTRICIONALS PER 100G DE PRODUCTE CALCULAT PER A AQUESTA RECEPTA
  • Valor energètic = 1.672 kJ - 400 Kcal
  • Lípids = 28g
  • Glúcids = 30,3 g
  • Pròtids = 6,2 g
  • Sal=0,2g
Al·lèrgens: conté gluten i fruits secs

Notícies relacionades