Galetes veganes de mongeta i nabius

 

Galetes veganes de mongeta i nabius

Manel Cortés

Ingredients
  

  • 280 g de mongeta vermella o blanca cuita
  • 150 g de poma
  • 50 g de nabius
  • 20g g d'oli d'oliva
  • 70 g de coco ratllat
  • 70 g d'ametlla en pols
  • 50 g de xarop auró pur
  • 5 g d'impulsor
  • 2 g de sal
  • c/s de pebre de Jamaica i canyella
  • 180 g de llet de coco (ajustar consistència desitjada)

Per decorar

  • 70 g d'ametlla llaminada a tossets
  • 120 g de xocolata vegana

Instruccions
 

  • Barrejar tots els ingredients menys les ametlles.
  • Triturar amb el mixer, no excessivament.
  • Afegir les ametlles i triturar lleugerament. És recomanable deixar trossets petits apreciables al paladar.
  • Escudellar amb màniga peces a la grandària desitjada sobre paper sulfuritzat.
  • Deixar les peces en el refrigerador per tal que adquireixin suficient consistència. Aplanar les galetes al gruix desitjat.
  • Enfornar a 160-170 °C durant 35 minuts, aproximadament. Han de quedar cruixents.
  • Deixar refredar i acabar amb xocolata negra o blanca.

Notícies relacionades

Plumcake de poma

Aquest bescuit és molt fàcil de preparar i apte per tothom, en ser lliure de gluten, lactosa i sucres afegits Recepta patrocinada per:    

Llegir més