Gotet de mousse de mel i mató amb fruits secs

Us proposem unes postres molt refrescants i atrevides, amb una barreja explosiva de gustos, colors, textures i sabor.

Gotet de mousse de mel i mató amb fruits secs

Mari Cruz Barón (Newspa 171)
Aquí teniu una recepta per fer uns originals i atractius gotets barrejant gustos i textures tan diferents com fruits secs, mousse, mel i mató i xocolata. Us en llepareu els dits!

Ingredients
  

Mousse

  • 500 g de sucre
  • 40 g d'aigua
  • 12 rovells d'ou
  • 200 ml de llet
  • 20 fulles de gelatina
  • 350 g de mel
  • 1.000 g de mató
  • 500 g de fuits secs (nous, pistatxos verds i pinyons)
  • 1.400 g de nata 38 % mg (semidesmuntada)

Acabat

  • c/s d'ametlla torrada en pals
  • c/s de pinyons torrats
  • c/s de pistatxos verds
  • c/s de gelatina en fred
  • c/s de mel
  • c/s de cobertura 65 % cacau

Instruccions
 

  • Fer una base de pals d’ametlla i mel al fons dels gotets.
  • Omplir els gotets a 3/4 parts amb la mousse i reservar a la nevera.
  • Posar una mescla de 200 g de gelatina i 200 g de mel a la superfície.
  • Finalment, decorar amb pistatxos verds, pinyons i xocolata.
Paraules clau fruits secs, got, mel i mató, mousse

Notícies relacionades

El cor més tendre

Recepta patrocinada per : Molta gent pensa que Sant Valentí és una festa sense cap arrel popular, inventada per les grans superfícies per impulsar el

Llegir més

Tortell de Reis

La recepta clàssica del tradicional tortell que cada any mengem mentre veiem els nens gaudir del seu dia   El Nadal és temps de família

Llegir més