Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Günther Koerffer i Eduardo Villar reben des de la seu del Gremi els seus nous càrrecs al front de la UIBC

visita ubic gremi

El suec Günther Koerffer pren el relleu del mexicà Antonio Arias al capdavant de la UIBC i Eduardo Villar, president de CEOPPAN, esdevé un dels vicepresidents de la internacional flequera, en participar telemàticament tots tres des de la seu del Gremi al Congrés Anual de l’entitat, després d’una visita a l’Escola de Flequers Andreu Llargués.

La Unió Internacional de Flequers i Pastissers (UIBC) ha portat a terme recentment un relleu en el seu lideratge, i ho ha fet des de les instal·lacions del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona. D’aquesta manera, el mexicà Antonio Arias ha finalitzat el seu mandat al capdavant d’aquesta institució, de la qual ha pres les regnes per al període 2021-2023 el suec Günther Koerffer, actualment president de la Confederació Europea d’Organitzacions Nacionals de Forn i Pastisseria (CEBP)Arias, en qualsevol cas, manté el títol de president honorari de la UIBC. A més a més, el president de la Confederació Espanyola de Forn, Pastisseria, Brioixeria i Afins (CEOPPAN), Eduardo Villar, ha estat anomenat vicepresident de la UIBC.

Es pot dir que el relleu en aquesta institució internacional s’ha portat a terme en el Gremi, ja que Arias, Koerffer i Villar han participat telemàticament des de la seu gremial al Presidium, Congrés Anual i Eleccions de la UIBC, celebrats en el marc de la fira IBA de Munich i que han solemnitzat el canvi de lideratge. Els tres dirigents eren a Barcelona per visitar l’Escola de Flequers Andreu Llargués, acompanyats pel secretari general de CEOPPAN, José María Fernández del Vallado.

Per part del Gremi, han rebut aquests insignes visitants el president, Andreu Llargués, i el secretari general, Carles Cotonat, a més del director de l’Escola, Yohan Ferrant; la sotsdirectora, Mari Cruz Barón, i la responsable de Formació del Gremi, Montse Ruiz.

Després del Congrés, el Presidium de la UIBC queda conformat pel francès Dominique Anract, com a resident adjunt i resident de l’Assemblea Delegada de Forners; ocupant les vicepresidències, a més de Villar, els alemanys Gerhard Schenk (president de la Comissió Delegada de Pastissers) i Michael Wippler; el taiwanès Troy Kao; el rus Iuri Katsnelson, i el brasiler Rui M. Gonçalves. El suís Silvan Hotz s’incorpora al Presidium com a tresorer, continuant als seus càrrecs l’espanyol José Mª Fernández del Vallado com a secretari general i, com a auditors, el mexicà José Carlos Gutiérrez i el finlandès Kari Meltovaara.