Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Representants del Gremi es reuneixen amb el president de Pimec

El president del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, Andreu Llargués, juntament amb la vicepresidenta, Mònica Gregori, i el secretari general, Carles Cotonat, s’ha reunit recentment amb el president de Pimec, Antoni Cañete.

La trobada, que ha estat molt profitosa,  ha tingut lloc a la seu de la patronal Pimec a Barcelona. La reunió, emmarcada dins de les excel·lents relacions que el Gremi manté amb Pimec des de fa molts anys, ha tingut per objectiu enfortir el lligams entre les dues associacions i tractar  dels diferents temes que preocupen al sector flequer. Entre d’altres, s’ha parlat d’alguns dels diversos assumptes i reivindicacions que el Gremi defensa davant de les administracions, com son: la promoció i consolidació de la degustació en el marc de la futura reforma de la llei catalana de comerç, la necessitat de prestigiar els oficis mitjançant la participació activa dels gremis i associacions sectorials en els processos de reconeixement de competències i acreditacions professionals, reclamar a les administracions que incrementin els recursos destinats a la formació professional i l’adopció de mesures urgents i efectives per reduir el cost de l’energia. Aquest últim un punt una qüestió essencial, tal com va posar de manifest l’enquesta que el Gremi va realitzar recentment entre els seus agremiats i que va concloure que la pujada dels preus de l’energia posava en risc la viabilitat de 6 de cada 10 fleques.

Pimec es la major i més representativa patronal de les pimes i autònoms.  El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona formem part molt activa de la patronal Pimec ja que som membres de la seva junta directiva, el president Llargués es vicepresident de PimeComerç i a estem presents a diferents comissions de treball i sectorials.