Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’Escola Andreu Llargués a SDB Fira PRO: Formació i Treball

 

L’Escola de Flequers Andreu Llargués i el Gremi de Flequers de la Província de Barcelona participen a la nova fira de formació i ocupació de Sabadell, la SBD Fira PRO: Formació i Treball.

Aquesta fira es tracta de la unificació de les anteriors “Connecta’t a l’FP” i “Fira Ocupació Sabadell”, en un únic esdeveniment entorn dels sectors: serveis a les persones, serveis a les empreses, indústria, comerç, restauració i fleca, digital i sostenibilitat, amb l’objectiu de donar visibilitat a les professions relacionades. Celebrada els dies 2, 3 i 4 de març, està organitzada per l’Ajuntament de Sabadell i d’abast supramunicipal, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Generalitat de Catalunya.

La Fira està oberta a tothom que hagi de triar estudis amb necessitat d’orientació, també per aquelles persones que vulguin saber quins estudis poden continuar cursant per créixer professionalment, o bé perquè estiguin ara mateix en un procés de recerca de feina i vulguin presentar la seva candidatura a una empresa. Durant els tres dies es programaran xerrades, demostracions d’oficis i activitats interactives per a vincular les professions amb la formació i la recerca de feina.

Fem pa!

Com és sabut, la fleca és un sector que ofereix grans oportunitats professionals per a les persones ben formades, i que al mateix temps pateix d’una gran manca de professionals qualificats. És per això que per tal d’apropar l’ofici als asistents, l’Escola ha preparat unes demostracions diàries conduïdes per la Mari Cruz Barón, sotsdirectora del centre, sota el nom de «Fem pa!«.Tanmateix, s’ha instal·lat un estand d’informació on els assistents poden consultar l’oferta formativa i conèixer el sector una mica més de prop.

Durant la primera jornada, també han passat per l’estand actuals alumnes de l’Escola que també han pogut participar en la mostra «Fem pa!»