Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’Escola Andreu Llargués acollirà el 2 de maig l’estrena del documental ‘Objectiu Mondial du Pain’

El proper 2 de maig a les 16 hores tindrà lloc a l’Escola de Flequers Andreu Llargués una jornada de portes obertes amb motiu de la presentació del documental ‘Objectiu Mondial du Pain’, dirigit per Abel Rosado sobre la fita aconseguida pels exalumnes del Màster en Fleca Artesana d’Excel·lència, Enric Badia i Marta San José, entrenats per a aquest prestigiós certamen pel director de l’Escola, Yohan Ferrant.

El documental mostra el procés de la seva preparació i participació al Mondial du Pain, en el que van quedar subcampions, assolint una fita històrica que va deixar bocabadada la fleca mundial.

Durant la jornada es projectarà a l’auditori de Cal Molins el documental i els protagonistes explicaran la seva experiència personal. Posteriorment es podrà compartir amb ells una estona i degustar alguns dels productes presentats al Mondial.

Podeu veure una mostra del video clicant aquí.

Amb aquest esdeveniment, el Gremi vol compartir aquesta fita i una jornada dedicada a la formació d’excel·lència i a l’artesania. L’acte està obert a tots els agremiats i als ex-alumnes dels programes d’excel·lència.

Atesa la limitació de l’aforament, el Gremi prega confirmació d’assistència trucant al Departament de Formació al 934 871 818 o per mail a formacio@gremipa.com.