Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’Escola forma els flequers de cara a Nadal

En les darreres setmanes, l’Escola de Flequers Andreu Llargués ha ofert una sèrie de cursos dedicats als principals productes i especialitats que es consumeixen durant la temporada de Nadal.

 

Així, durant el mes de novembre, el director de l’Escola, Yohan Ferrant, ha impartit una master class enfocada en les noves tendències del panettone, un dels productes estrella de les Festes. No ha estat l’única visió del panettone que ha ofert l’Escola, ja que Toni Vera també ha impartit un monogràfic especial de Nadal que ha inclòs, a més d’aquesta especialitat italiana, altres productes nadalencs com els troncs i els tortells.

 

Per descomptat, el torró no pot faltar en la programació formativa de l’Escola les setmanes abans de Nadal. Jordi Farrés ha impartit un curs especial de torrons de xocolata. Tampoc ha faltat un monogràfic especial dedicat als torrons clàssics, en aquest cas impartit per Francisco Ramírez.

 

 

D’altra banda, Àngel Zamora ha posat el contrapunt purament flequer en aquesta programació formativa especial de Nadal, amb un monogràfic sobre pans d’hivern i especials per a festivitats: integrals, sègol, massa mare, enriquits, dolços i amb fruits secs, tots ells elaborats amb farines de qualitat i llargues fermentacions.

 

Encara esteu a temps de preparar-vos pel Nadal el propers 12 i 13 de desembre amb Francisco Ramírez en un altre monogràfic especial, d’altres productes nadalencs molt populars, com són les mantegades, els polvorons i les galetes nadalenques.

Gràcies a aquests cursos, els alumnes de la nostra Escola estan enguany més preparats que mai per ajudar els seus clients a passar unes magnífiques i saboroses festes amb els millors productes artesans. Bon Nadal!

Per a més informació dirigiu-vos al Departament de Formació del Gremi:
Tel.: 93.487.18.18 / Mail: formacio@gremipa.com