Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Aprèn a fer el millor croissant de mantega amb Toni Vera

El croissant és, sens dubte, una de les peces de pastisseria més conegudes, apreciades i esteses, amb presència en gairebé qualsevol forn. En versions dolces o salades, farcits o amb recobriment, amb ‘banyes’ o sense, calent o fred, aquest producte ha aconseguit fer-se del tot mundial. I un autèntic mestre d’aquesta peça és el formador de l’Escola Toni Vera, que enguany ha estat guardonat com el que realitza el ‘Millor croissant artesà de mantega d’Espanya’, reconeixement que ja va obtenir al 2016 i al 2019.

És per això que els propers 30 de novembre i 1 de desembre, l’Escola ha programat un monogràfic 100% subvencionat amb el formador, que compartira els secrets, tècniques i ingredients per a fer el croissant de mantega. En dues sessions de 10 hores en total, els participants elaboraran croissants tradicionals i farcits, combinant diferents gustos com fruites, pralinés, cremes… i amb diferents acabats que no deixen indiferents a ningú.

Per a més informació dirigiu-vos al Departament de Formació del Gremi:
Tel.: 93.487.18.18 / Mail: formacio@gremipa.com