Muffins de xocolata i pera

Recepta patrocinada per:

Muffins de xocolata i pera

Manel Cortés

Ingredients
  

Ingredients massa

  • 500 g sucre gra
  • 50 g de dextrosa
  • 80 g mel
  • 30 g de pell de llimona ratllada
  • 30 g d'impulsor
  • 8 g soda
  • 12 g sal
  • 850 g de farina W-350
  • 100 g de llet
  • 250 g suc de taronja
  • 300 g ous
  • 220 g mantega
  • C/S vainilla
  • 800 g peres tallades a dau
  • 500 g de gotes de xocolata negra o de llet

Instruccions
 

  • Barrejar el sucte, la dextosa, la mel, la pell de llimona, l'impulsor, la soda,la sal i la farina.
  • A continuació, afegir a la massa els ous, la llet i el suc de taronja.
  • Batre tot en segona velocitat durant un parell de minuts.
  • Afegir-hi, ara, a punt de pomada la mantega i la vainilla. Batre tot durant 1 minut.
  • Afegir els daus de pera i les gotes de xocolata i barrejar durant 1 minut mes, aproximadament.
  • Deixar reposar durant 60 minuts o un dia, tapat a la nevera.
  • Escudellar en càpsules de 7 cm.
  • Enfornar a 210ºC; obrir el tir als 10 minuts de cocció.
  • Acabar al gust.

Notícies relacionades

Zoft, trena de brioix

Un briox de format gran, trenat, perfecte per a esmorzar o berenar, i que podem conservar d’un dia per l’altre. Recepte patrocinada per:   Sempre

Llegir més

Brioix de primavera

Brioix, crema anglesa, crema mascarpone, fruits àcids… aquesta especialitat ho té tot per conquerir els nostres clients. Recepta patrocinada per: Aquesta especialitat que portem avui

Llegir més