Recepta patrocinada per:
Muffins de xocolata i pera
Manel CortésIngredients
Ingredients massa
- 500 g sucre gra
- 50 g de dextrosa
- 80 g mel
- 30 g de pell de llimona ratllada
- 30 g d'impulsor
- 8 g soda
- 12 g sal
- 850 g de farina W-350
- 100 g de llet
- 250 g suc de taronja
- 300 g ous
- 220 g mantega
- C/S vainilla
- 800 g peres tallades a dau
- 500 g de gotes de xocolata negra o de llet
Instruccions
- Barrejar el sucte, la dextosa, la mel, la pell de llimona, l'impulsor, la soda,la sal i la farina.
- A continuació, afegir a la massa els ous, la llet i el suc de taronja.
- Batre tot en segona velocitat durant un parell de minuts.
- Afegir-hi, ara, a punt de pomada la mantega i la vainilla. Batre tot durant 1 minut.
- Afegir els daus de pera i les gotes de xocolata i barrejar durant 1 minut mes, aproximadament.
- Deixar reposar durant 60 minuts o un dia, tapat a la nevera.
- Escudellar en càpsules de 7 cm.
- Enfornar a 210ºC; obrir el tir als 10 minuts de cocció.
- Acabar al gust.