Pa d’espelta amb olives (fermentació retardada)

 

Pa d'espelta amb olives (fermentació retardada)

Manel Cortés

Ingredients
  

Ingredients de la massa

  • 3170 g de Poolish
  • 1500 g d'aigua
  • 100 g de llevat premsat
  • Barrejar tot
  • 500 g de farina d'espelta
  • Barrejar i remoure sense que quedin grumolls
  • Deixar fermentar durant 60'

Resta d'ingredients

  • 2300 g de Poolish
  • 2300 g de farina d'espelta blanca
  • 200 g de farina a la pedra d'espelta
  • 50 g d'oli d'oliva
  • 60 g de sal
  • c/s de millorant d'atzerola
  • 200 g d'aigua, aproximadament
  • 450 g d'olives verdes i negres desossades, meitat de cada
  • c/s de pebre molt
  • 4 g d'orenga

Instruccions
 

  • Pastar tot (massa i la resta d'ingredients) a velocitat lenta fins aconseguir una massa amb gluten format.
  • L'orenga i el pebre afegir al final del pastat
  • Reposar en bloc entre 45 i 60'

Notícies relacionades

Panettone de Colomba

Un dolç típicament italià que ha aconseguit conquerir mig món com a aliment típic de les taules més nadalenques Recepta patrocinada per: El panettone té

Llegir més

“Xusco” català

En aquesta recepta ‘catalanitzem’ aquest clàssic i humil panet espanyol amb farina de proximitat elaborada a Girona. Recepta patrocinada per:   Avui us portem una

Llegir més