Palets salats exprès

El diumenge vinent, dia 19 de setembre, és el Dia Mundial de l’Aperitiu. Per celebrar-ho, et proposem aquest cruixent ‘snack’, que deixa el camp lliure a la imaginació del forner per fer originals combinacions d’ingredients.

Día Mundial de l'Aperitiu

Palets salats exprés

Francisco Ramírez (Newspa 201)
Els 'snacks' i aperitius salats sempre vénen de gust, i per això són tan populars. Avui us presentem una recepta per fer uns deliciosos palets salats, molt cruixents, vistosos i agradables, que triomfaran en qualsevol ocasió.

Ingredients
  

Massa

  • 500 g d'aigua
  • 300 g de mantega
  • 1 pastilla de brou vegetal
  • 5 g de sal
  • 450 g de farina fluixa
  • 14-15 ous

Opcionals, per l'acabat

  • ametlla
  • llavors de rosella
  • orenga
  • formatge
  • sèsam vermell

Instruccions
 

  • Posar l’aigua, la mantega, la pastilla i la sal a bullir, afegir la farina tamissada de cop i remoure fins que la massa es desenganxi.
  • Posar al perol amb l’accessori pala.
  • Afegir els ous de dos en dos fins obtenir una textura no massa tova.
  • Quan la massa estigui homogeneïtzada, posar a la màniga amb cornet llis.
  • Fer tires sobre paper de forn.
  • Afegir els ingredients desitjats per l’acabat quan la massa encara estigui humida (si no, no s’enganxaran).
  • Acabar sempre amb sal i enfornar a 200ºC durant 15 minuts. A mitja cocció, obrir el tir per tal que els palets es deshidratin i quedin més cruixents.
Paraules clau aperitiu, Francisco Ramírez, palets, salat

Notícies relacionades

Zoft, trena de brioix

Un briox de format gran, trenat, perfecte per a esmorzar o berenar, i que podem conservar d’un dia per l’altre. Recepte patrocinada per:   Sempre

Llegir més

Brioix de primavera

Brioix, crema anglesa, crema mascarpone, fruits àcids… aquesta especialitat ho té tot per conquerir els nostres clients. Recepta patrocinada per: Aquesta especialitat que portem avui

Llegir més