Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Palets salats exprès

El diumenge vinent, dia 19 de setembre, és el Dia Mundial de l’Aperitiu. Per celebrar-ho, et proposem aquest cruixent ‘snack’, que deixa el camp lliure a la imaginació del forner per fer originals combinacions d’ingredients.

 

Els ‘snacks’ i aperitius salats sempre vénen de gust, i per això són tan populars. Avui us presentem una recepta per fer uns deliciosos palets salats, molt cruixents, vistosos i agradables, que triomfaran en qualsevol ocasió.

 

 

Massa

  • 500 g d’aigua
  • 300 g de mantega
  • 1 pastilla de brou vegetal
  • 5 g de sal
  • 450 g de farina fluixa
  • 14-15 ous

Opcionals, per l’acabat

  • ametlla
  • llavors de rosella
  • orenga
  • formatge
  • sèsam vermell
  1. Posar l’aigua, la mantega, la pastilla i la sal a bullir, afegir la farina tamissada de cop i remoure fins que la massa es desenganxi.

  2. Posar al perol amb l’accessori pala.

  3. Afegir els ous de dos en dos fins obtenir una textura no massa tova.

  4. Quan la massa estigui homogeneïtzada, posar a la màniga amb cornet llis.

  5. Fer tires sobre paper de forn.

  6. Afegir els ingredients desitjats per l’acabat quan la massa encara estigui humida (si no, no s’enganxaran).

  7. Acabar sempre amb sal i enfornar a 200ºC durant 15 minuts. A mitja cocció, obrir el tir per tal que els palets es deshidratin i quedin més cruixents.

 
Appetizer, Salad, Snack
aperitiu, Francisco Ramírez, palets, salat