Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Puratos llança Smoobees, les primeres inclusions de pastisseria tendres i suaus aptes per fornejar

Puratos indica que és l’únic producte del mercat d’aquestes característiques que sobreviu a les elevades temperatures del forn. A més, el seu disseny millorarà la presentació de les creacions pastisseres, diversificant el sabor d’aquestes.

 

La multinacional d’origen belga Puratos segueix innovant en el sector per oferir nous productes que donin resposta als desitjos dels consumidors i a les necessitats dels fabricants. En aquesta línia ha llançat al mercat una nova textura per a pastisseria: Smoobees, les primeres inclusions toves, suaus i tendres estables a forn.

La nova proposta forma part de l’estratègia de posicionament d’Experts en la interacció entre capes que la companyia ha dissenyat per tal de reinventar la indulgència en els mercats de pastisseria i brioixeria. El seu objectiu és oferir coneixements i productes per a una perfecta combinació, tant de sabor com de textura, entre la base, el farciment i la cobertura o la decoració de qualsevol creació pastissera.

Versàtils i molt saborosos

Amb gust de caramel, nabius i llimona, els Smoobees destaquen per la seva aportació a la presentació de les creacions pastisseres, gràcies a la seva textura i color, i la seva versatilitat, ja que poden ser fornejats i funcionen també en masses batudes i cremes. Comercialitzats en caixes de dues bosses de 5 kg cadascuna, es conserven a temperatura ambient.

En definitiva, amb aquest nou producte, enfocat al sector industrial i QSR, Puratos vol proporcionar una solució atractiva per millorar i innovar la presentació de les diferents peces pastisseres, així com per diversificar el sabor d’aquestes gràcies al seu perfil sensorial diferent.