Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Responsables del Consorci de Comerç, Artesania i Moda visiten l’Escola

L’Escola de Flequers Andreu Llargués ha rebut aquesta setmana una nova visita institucional. En aquest cas, ha estat el torn de representants del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), que han quedat molt satisfets amb les instal·lacions del centre formatiu.

En concret, han visitat l’Escola Agnès Rusiñol, directora del CCAM; Marta Raurell, de l’Àrea de Comerç del CCAM, i Joan Morera, responsable d’estudis i nous projectes. Els han guiat per les instal·lacions de l’Escola Andreu Llargués, president del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona; Carles Cotonat, secretari general; Montse Ruiz, responsable del Departament de Formació, i Yohan Ferrant, director del centre formatiu.

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) aglutina en una entitat especialitzada la gestió de les polítiques en matèria de promoció de comerç, artesania i moda de Catalunya. Està integrat per l’Administració de la Generalitat de Catalunya i pel Consell General de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria i Navegació de Catalunya. Adscrit al Departament d’Empresa i Treball, té com a finalitat general la promoció i l’impuls del sector comercial, l’artesanal, i el suport a la moda catalana, amb l’objectiu de fomentar la competitivitat i la qualitat d’aquests sectors, a nivell nacional i internacional. La presència del sector empresarial i la resta d’agents socials i econòmics, vinculats amb els àmbits del comerç, l’artesania i la moda, tenen veu en el Consorci a través dels òrgans de participació.

Recentment, Llargués i Cotonat van assistir com a convidats a la presentació del Pla d’Acció del Comerç, l’Artesania i la Moda 2022-2025, presentat pel conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, amb presència de la directora del CCAM.