La recepta clàssica del tradicional tortell que cada any mengem mentre veiem els nens gaudir del seu dia

Regal de Reis
Toni VeraEl Nadal és temps de família i tradició, de tornar a repetir els rituals que gaudim des que érem infants i que ara ensenyem als nostres fills.És per això que, en aquestes dates, no us portaré una recepta súper innovadora i moderna, sinó que em centraré en una de les elaboracions que més gaudeixen els més petits en el que segurament és el dia més important de l’any per ells: el tradicional i deliciós tortell de Reis.Perquè hi han tradicions que és millor que no canvïin mai!
Ingredients
Peu de massa
- 1000 g farina de força
- 60 g llevat fresc
- 660 g llet
Resta de la massa
- 3000 g farina de força
- 600 g sucre
- 80 g sal
- 600 g mantega
- 800 g d'ous
- 40 g llevat fresc
- 30 g millorant
- 150 g aigua de tarongina
- 120 g anis liquid
- 400 g llet freda
Instruccions
- Pastar, dividir peces de 500 g i boleiar. Reposar en congelació i estirar a 0ºC.
- Incorporar 250 g de massapà i enrotllar.
- Formar el tortell i decorar amb fruita.
- Fermentar 2 hores a 28oC i coure a uns 15 minuts.