Tronquets de macarrons farcits de carn i mascarpone

Recepta patrocinada per:

TRONQUETS DE MACARRONS FARCITS DE CARN I MASCARPONE

Manel Cortés

Ingredients
  

  • 210 g aigua
  • 210 g llet sense lactosa
  • 175 g mantega de porc
  • 25 g sucre gra
  • 5 g sal
  • 250 g farina
  • 220 g ous
  • 60 g llet (per ajustar consistència)

Instruccions
 

  • En un recipient, posar a escalfar, a 90ºC: aigua, llet, greix, sucre i sal. Seguidament, incorporar la farina i remenar amb una espàtula o a màquina, amb la pala, un parell de minuts.
  • Adjuntar els ous a poc a poc. Finalment, afegir la llet extra fins a obtenir la consistència desitjada.
  • En una safata, sobre una silicona o silpain, escudellar porcions de 10 cm de llarg aproximadament (es pot tenir congelat, jaque aquest producte es manté congelat a la perfecció).
  • Coure al forn a 160 oC durant 33’ aproximadament, o just fins a obtenir un producte daurat consistent.
  • Acabat: en el fons posar amb una mànega mascarpone. A sobre, macarrons farcits de carn picada (sal + pebre + oli d’oliva, vi blanc, cuinar a punt) i acabar amb fulles d’alfàbrega

Notes

Notícies relacionades

Tortell de Reis

La recepta clàssica del tradicional tortell que cada any mengem mentre veiem els nens gaudir del seu dia   El Nadal és temps de família

Llegir més