Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Un jurat d’excepció per a la 1a edició de ‘La Millor Mona de Pasqua de Catalunya’

El proper 29 de març, se celebrarà el concurs professional per a trobar les millors Mones de Pasqua de Catalunya a l’Espai Fossat del Mercat de Sant Antoni de Barcelona El periode d’inscripcions per participar finalitza el proper 25 de març. 

El concurs comptarà amb la presència oficial de pastissers i flequers de renom com a membres del jurat. Entre aquests es troben en Sergi Vela, mestre pastisser i ambaixador a Debic, professor a EHTB i fundador de The Lab, Enric Rovira, mestre xocolater referent en creativitat i capdavanter de la Xocolateria Enric Rovira, Daniel Jordà, mestre flequer i impulsor de la boutique Panes Creativos, Maria Cruz Barón, mestra flequera, subdirectora i formadora a Baking School Barcelona Sabadell, Raul Bernal, mestre pastisser i xocolater, propietari de La Paca i xef pastisser a Chocovic, Albert Daví, mestre pastisser i xocolater, assessor tècnic a Chocovic i professor a la Chocolate Academy, Anna Bellsolà, mestra flequera a Baluard Barceloneta i Jesus Cerdan, mestre flequer i tècnic especialista a Fills de Moretó.

Les mones guanyadores de les dues categories – una de la categoria de Mona tradicional de brioix (Cristina de Pasqua) i tres de la categoria de l’ou de xocolata – seran escollides pel jurat professional i també per part del jurat popular: Maria Masclans, directora de Mercats Barcelona, un padrí i el seu fillol. D’afegitó, les guanyadores seran exposades a la vitrina central del Mercat de Sant Antoni fins Dilluns de Pasqua.

Amb un rerefons social, totes les mones presentades seran recollides per l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) amb la voluntat d’evitar també el malbaratament alimentari.

Les inscripcions estan obertes fins a les 20 h de divendres 25 de març a la web https://www.lamillormonadepasqua.es/omplint el formulari de participació. Les bases del concurs, programació i informació del certamen també podran consultar-se a la pàgina web i per xarxes socials @lamillormonadepasqua